fbpx

Partner: Physique

14 maart 2019
/ / /
Comments Closed

Physique Preventiecentrum: Meer dan een gewone sportschool!

Physique centrum voor sport en gezondheid in Arnhem is meer dan een gewoon fitnesscentrum of sportschool. Physique is een dynamisch sfeervol sport- en gezondheidscentrum dat meer plezier biedt bij het behalen van uw sportieve doelstellingen. U begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om u beter te leren kennen. Eventuele klachten/beperkingen, medicatie en doelstellingen worden besproken. Afsluitend ontvangt u een trainingsadvies op maat. We doen dit op een manier die elke klant de mogelijkheid geeft zijn fitness training en/of groepsles te combineren met de aandacht die hij of zij nodig heeft. Daarnaast kun je bij Physique trainen op de revolutionaire eGym-cirkel en bieden we ook hulp bij voeding.

Multidisciplinair team

Physique werkt met een multidisciplinair team dat bestaat uit: sportarts, (sport-)fysiotherapeuten, oefentherapeuten, leefstijlcoaches, diëtisten, sportinstructeurs en personal trainers. Doordat we in deze samenstelling werken kunnen we ook mensen met fysiotherapeutische klachten optimaal begeleiden en zorgen we samen voor verbetering en vooruitgang. Met dit concept zijn we uniek in Arnhem en Elst. Maar liefst vijf dagen per week en ook in de avonden kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Fysiotherapie aan huis behoort ook tot onze mogelijkheden.

 

Physique Arnhem

Specialisaties

Onze specialisaties zijn o.a. manuele therapie, cesar oefentherapie, dry needling, echografie, epte, haptotherapie, hydrotherapie, kinderoefentherapie, medical taping, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, shockwave, sportfysiotherapie etc. Ook kunt u bij Fysio Physique terecht voor het aanmeten van steunkousen en orthopedische hulpmiddelen.

Kijk voor meer informatie op www.physique.nl of www.fysiophysique.nl.

Logo Physique Arnhem

× Heb je een vraag?