fbpx

 

Schoonheid neemt toe

Demi Moore, Floyd Mayweather, Lindsay Lohan, Daniel Craig, Jessica Alba, Alicia Keys, Cristiano Ronaldo, Jennifer Aniston en Gigi Hadid. Allemaal beroemdheden die structureel Whole Body Cryotherapie volgen om voor hun lichaam te zorgen en jong te blijven. Temperaturen onder nul worden in Scandinavië, Rusland en IJsland al duizenden jaren gebruikt om lichamelijk fit en sterk te blijven maar ook om de tekenen van veroudering te bestrijden. Whole Body Cryotherapie stelt je in staat om dit te doen zonder in een bevroren fjord te hoeven springen.

Positieve effecten op je schoonheid

Whole Body Cryotherapie heeft de volgende positieve invloeden op je uiterlijke schoonheid:

 • Vermindert rimpels door aanmaak van extra collageen;
 • Activeert de doorbloeding wat goed is voor je huid;
 • Verstevigt en verjongt de huid door aanmaak nieuwe cellen en afvoer oud weefsel;
 • Natuurlijke detox van je huidcellen;
 • Door detox en betere doorbloeding vermindering van cellulitis, acne en puistjes;
 • Activering van je spijsvertering zorgt voor extra vetverbranding dus afvallen;
 • Je slaapt beter en bent minder moe, hierdoor zie je er gezond en vitaal uit;
 • Stimuleert lymfedrainage;
 • Balanceert de hormoonspiegel;
 • Huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis worden effectief bestreden;
 • Versterkt je nagels.

Hoe beïnvloedt Whole Body Cryotherapie je schoonheid en uitstraling

Whole Body Cryotherapie sessies geven een extreme koudeprikkel op de huid. Dit brengt enorm veel processen teweeg in je lichaam die een positieve invloed hebben op je schoonheid. We lichten er twee hele belangrijke uit.

Natuurlijke detox
Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd. Door de kouprikkel wordt bovendien oud collageen afgebroken waarna je lichaam automatisch nieuw collageen aanmaakt. Rimpels verminderen, poriën worden verkleind, de algehele elasticiteit van je huid verhoogt waardoor deze zachter aanvoelt. Zo ziet je huid er een stuk beter (en jonger) uit!

Whole Body Cryotherapie stimuleert tevens het ontgiftingsproces van je lichaam en werkt daarmee als een natuurlijke detox. Whole Body Cryotherapie verbetert namelijk de doorbloeding van het lichaam omdat de temperatuur van het bloed tijdelijk wordt verhoogd. Het verbetert zo ook de lymfedrainage wat de detox van je lichaam verhoogt. Zelfs je nagels worden sterker!

Afvallen door verbranding witte vetcellen
Whole Body Cryotherapie stimuleert de verbranding van witte vetcellen en helpt je zo op een gezonder gewicht te komen. Dit komt doordat je schildklier positief reageert op de kouprikkel. Hiervoor dien je wel een aantal weken meerdere sessies te volgen. Er gebeuren dan een aantal zaken met je lichaam die van invloed zijn op je vetverbranding. Allereerst maakt de schildklier extra thyroxine aan waardoor vetzuren worden gemobiliseerd. Er bestaan twee soorten vetcellen, witte vetcellen die brandstof opslaan (o.a. rond je buik, billen en dijen) en bruine vetcellen die je lichaam verwarmen. Door Whole Body Cryotherapie worden de bruine vetcellen gestimuleerd om je lichaam te verwarmen door een extra isolatielaag te ontwikkelen. Witte vetcellen worden verbrand als extra brandstof voor dit proces. Op deze manier verbrand je overtollig vet waardoor je gewicht verliest. Whole Body Cryotherapie werkt daarom goed als aanvulling op iedere afvalmethode en dieet.