Schoonheid neemt toe

Demi Moore, Floyd Mayweather, Lindsay Lohan, Daniel Craig, Jessica Alba, Alicia Keys, Cristiano Ronaldo, Jennifer Aniston en Gigi Hadid. Allemaal beroemdheden die structureel Whole Body Cryotherapie volgen om voor hun lichaam te zorgen en jong te blijven. Temperaturen onder nul worden in Scandinavië, Rusland en IJsland al duizenden jaren gebruikt om lichamelijk fit en sterk te blijven maar ook om de tekenen van veroudering te bestrijden. Whole Body Cryotherapie stelt u in staat om dit te doen zonder in een bevroren fjord te hoeven springen.

Positieve effecten op je schoonheid

Whole Body Cryotherapie heeft de volgende positieve invloeden op je uiterlijke schoonheid:

 • Verminderd rimpels door aanmaak van extra collageen;
 • Activeert de doorbloeding wat goed is voor je huid;
 • Verstevigt en verjongt de huid door aanmaak nieuwe cellen en afvoer oud weefsel;
 • Natuurlijke detox van je huidcellen;
 • Door detox en beter doorbloeding vermindering van cellulitis, acne en puistjes;
 • Activering van je spijsvertering zorgt voor extra vetverbranding dus afvallen;
 • Je slaapt beter en bent minder moe, hierdoor zie je gezond en vitaal uit;
 • Stimuleert lymfedrainage;
 • Balanceert de hormoonspiegel;
 • Huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis worden effectief bestreden;
 • Versterkt je nagels.

Hoe beïnvloed Whole Body Cryotherapie je schoonheid en uitstraling

Whole Body Cryotherapie sessies geven een extreme koudeprikkel op de huid. Dit brengt enorm veel processen teweeg in je lichaam die een positieve invloed hebben op je schoonheid. We lichten er twee hele belangrijke uit.

Natuurlijke detox
Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd. Door de kouprikkel wordt bovendien oud collageen afgebroken waarna je lichaam automatisch nieuw collageen aanmaakt. Rimpels verminderen, poriën worden verkleind, de algehele elasticiteit van je huid verhoogt en hierdoor voelt deze zachter aan. Zo ziet je huid er een stuk beter (en jonger) uit!

Whole Body Cryotherapie stimuleert ook het ontgiftingsproces van je lichaam en werkt daarmee als een natuurlijke detox. Whole Body Cryotherapie verbetert namelijk de doorbloeding van het lichaam omdat de temperatuur van het bloed tijdelijk wordt verhoogt. Het verbetert zo ook de lymfedrainage wat de detox van je lichaam verhoogt. Zelfs je nagels worden sterker!

Afvallen door verbranding witte vetcellen
Whole Body Cryotherapie stimuleert de verbranding van witte vetcellen en helpt je zo om op een gezonder gewicht te komen. Dit komt omdat je schildklier positief reageert op de kouprikkel. Hiervoor dien je, net al voor alle andere positieve effecten van koudetherapie, wel een aantal weken sessies te volgen. Na een kleine twee weken je lichaam en huid blootstellen aan extreme kou, gebeuren er een aantal zaken die van invloed zijn op je vetverbranding. Allereerst maakt de schildklier extra thyroxine aan waardoor vetzuren worden gemobiliseerd. Er bestaan twee soorten vetcellen, witte vetcellen die brandstof opslaan (o.a. rond je buik, billen en dijen) en bruine vetcellen die je lichaam verwarmen. Door Whole Body Cryotherapie worden de bruine vetcellen gestimuleerd om je lichaam te verwarmen door een extra isolatielaag te ontwikkelen. Witte vetcellen worden verbrand als extra brandstof voor dit proces. Op deze manier verbrand je overtollig wet waardoor je gewicht verliest. Whole Body Cryotherapie is dus positief ondersteunen in iedere afvalmethode en dieet.

× Stel je vraag!