fbpx

CryoAir Facial gezichtsbehandeling

CryoAir Facial is een 100% veilige en natuurlijke anti-ageing gezichtsbehandeling. Door de huid bloot te stellen aan een zeer lage temperatuur, krijgen de hersenen een  schokimpuls waardoor de huidcelfuncties worden geactiveerd. De effecten zijn detox, een lichte lifting en vermindering van rimpels.

Uniek in Utrecht!

Dr.Freeze CryoAir Facial

Ontdek nu ook deze effectieve, 100% natuurlijke gezichtsbehandeling

CryoAirFacial cryo gezichtsbehandeling

Unieke behandeling met kou
Met de CryoAir gezichtsbehandeling behandelen we de huid van het gezicht en de nek met zeer koude lucht. De apparatuur is in Duitsland speciaal ontwikkeld voor gezichtsbehandelingen. De behandeling heeft op meerdere manieren een positieve invloed op de kwaliteit van je huid waardoor je er echt beter uit gaat zien. Iedereen die een CryoAir gezichtsbehandeling ondergaat ervaart deze als uiterst prettig. Het voelt fijn aan en werkt zeer rustgevend. Na de eerste behandeling is het resultaat over het algemeen al goed te zien, meerdere behandelingen in korte tijd geven het beste resultaat.

Natuurlijke detox
Je doorbloeding neemt enorm toe door de CryoAir Facial behandeling. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd. Door de kouprikkel wordt bovendien oud collageen afgebroken, waarna je lichaam automatisch nieuw collageen aanmaakt. Rimpels verminderen, poriën verkleinen en de algehele elasticiteit van je huid verhoogt. Hierdoor voelt deze zachter aan. Wanneer je een kuur volgt van minimaal vier behandelingen, neemt het aantal bruine vetcellen in de huid van je hals toe. Hierdoor wordt de huid hier gladder en strakker. Het mooie is bovendien dat de CryoAir Facial een 100% natuurlijke behandeling is, je lichaam doet zelf het werk!

Ontdek het zelf, kies hieronder een aanbieding:
Voor het maken van een afspraak voor een CryoAir gezichtsbehandeling bel of app je tijdens openingstijden naar 06-8317 5831

Effecten CryoFaceAir

  • Vermindering van lijntjes & rimpels
  • Fijnere poriën
  • Versteviging van de huid
  • Lifting van het gelaat en hals
  • Verstrakken van de kaaklijn
  • Afvoer van overtollig vocht
  • Vermindering van ontstekingen in de huid
  • Stimuleren van collageenproductie
  • Toename bruine vetcellen in de hals