fbpx

Reserveren bij Dr.Freeze

reserveren bij Dr.Freeze

Reserveren cryosessie

Om te komen freezen moet je altijd van te voren reserveren in ons reserveringssysteem. Dit staat los van ons ledensysteem, daarom moet je er een apart account voor aanmaken. Dit kun je hier doen:

Dr.Freeze Utrecht: Online cryosessie reserveren

Lees de volgende zaken even door:

  • Kom altijd vijf minuten eerder dan de tijd waarop je gereserveerd hebt, want je moet je ook nog om kunnen kleden.
  • Kom je voor de eerste keer, dan moet je ook een gezondheidsverklaring invullen. Deze kun je ook hier alvast downloaden, uitprinten en invullen. Vergeet hem dan niet mee te nemen als je komt.
  • Annuleren: dit kan tot uiterlijk 2 uur voor de afspraak en dit dien je zelf via dit systeem te doen door je reservering er uit te halen. Reserveren via de mail of App is helaas niet mogelijk.
  • Als je onder annulering niet op komt dagen, dan trekken wij een credit van je tegoed af omdat hierdoor ook een ander niet op die tijd heeft kunnen reserveren en de cabine dus onnodig ongebruikt bleef.

Links voor toegang kopen

LET OP! Je kunt alleen reserveren als je een abonnement hebt bij Dr.Freeze, losse sessies in onze online shop hebt gekocht, Social Deal of Groupon vouchers hebt, een ticket via Ticketveiling hebt aangeschaft of lid bent bij OneFit, ClassPass of Champ.

Heb je nog geen ticket koop deze dan via onderstaande links en reserveer daarna via de andere link.

× Heb je een vraag?