fbpx

Reserveren bij Dr.Freeze

reserveren bij Dr.Freeze

Reserveren cryosessie

Om te komen freezen moet je altijd van te voren reserveren in ons reserveringssysteem. Dit staat los van ons ledensysteem, daarom moet je er een apart account voor aanmaken. Dit kun je hier doen:

Dr.Freeze Arnhem: Online cryosessie reserveren

Dr.Freeze Utrecht: Online cryosessie reserveren

Lees de volgende zaken even door:

  • Kom altijd vijf minuten eerder dan de tijd waarop je gereserveerd hebt, want je moet je ook nog om kunnen kleden.
  • Kom je voor de eerste keer, dan moet je ook een gezondheidsverklaring invullen. Deze kun je ook hier alvast downloaden, uitprinten en invullen. Vergeet hem dan niet mee te nemen als je komt.
  • Annuleren: dit kan tot uiterlijk 2 uur voor de afspraak en dit dien je zelf via dit systeem te doen door je reservering er uit te halen. Reserveren via de mail of App is helaas niet mogelijk.
  • Als je onder annulering niet op komt dagen, dan trekken wij een credit van je tegoed af omdat hierdoor ook een ander niet op die tijd heeft kunnen reserveren en de cabine dus onnodig ongebruikt bleef.

Links voor toegang kopen

LET OP! Je kunt alleen reserveren als je of een abonnement hebt, losse sessies in onze online shop hebt gekocht of Social Deal of Groupon vouchers hebt. of lid bent bij OneFit. Abonnementen kunnen ook in de zaak afgesloten worden.

Dr.Freeze Arnhem:

Dr.Freeze Utrecht

× Heb je een vraag?