fbpx

30PT – Personal Training met EMS pak

26 april 2019
/ / /
Comments Closed

Bij Dr.Freeze kun je ook 30PT volgen. 30PT is 30 minuten personal training met of zonder EMS (electro muscle stimulation) pak. 30PT wordt verzorgd door Pulles Personal Training & Coaching, een gerenommeerd bedrijf op het gebied van personal training. Pulles Training is op maar liefst 7 locaties actief en heeft inmiddels ruim 15 ervaring in het individueel coachen op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl. 30PT richt zich op mensen die het druk hebben en snel resultaat willen.

Wat is Personal Training in EMS pak?

Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) staat voor trainen met weerstand door middel van stroom. Via een trainingspak met elektroden worden impulsen direct gestuurd naar al je belangrijke spiergroepen en dieperliggende spieren tijdens een serie van oefeningen. Met EMS kan je lichaam 150x meer spiersamentrekkingen produceren dan bij een gewone training. Een EMS-trainingssessie van 20 minuten staat daarmee gelijk aan minimaal 3 uur traditionele fitness. 30PT werkt met het revolutionaire I-Motion systeem dat volledig draadloos is en waardoor je dus veel vrijheid hebt om te bewegen.

Wat kost 30PT?

Een jaarabonnement 1x / 2x per week kost 29 Euro per training, een half jaarabonnement 1x p/week kost 33 Euro/per training of 2x p/week 32 Euro per training. Het is ook mogelijk om een strippenkaart van 10, 20 of 30 trainingen te kopen. Uiteraard kunnen we je ook een factuur op bedrijfsnaam geven! Informeer nar de mogelijkheden.

Voor mensen voor wie het helemaal nieuw is, hebben we een bijzondere introductie aanbieding:

  • 3 trainingen voor 52,50 Euro (17,50 per training) i.p.v. de reguliere 105 Euro. Dat is maar liefst 50% korting!

30PT Personal Training =

  1. ALL-IN FITNESS: inclusief water, handdoek en onderkleding service
  2. EFFECTIVE FITNESS: 20 minuten EMS = 3 uren sportschool
  3. FITNESS OP AFSPRAAK: maak online een afspraak wanneer het jou schikt
  4. ALLES WAT JE NODIG HEBT OM SNEL IN SHAPE TE KOMEN EN BLIJVEN!

30pt personal training

× Heb je een vraag?