fbpx

Teamuitje in Utrecht

Teamuitje in Utrecht bij Dr.Freeze

Zoek je voor jouw bedrijf een leuk teamuitje in Utrecht? Een origineel teamuitje dat ook nog eens een stukje bijdraagt aan teambuilding? Dan moet je echt een keer naar Dr.Freeze komen! Bij ons gaan jullie 3 minuten in onze 'whole body cryocabine' (wij zeggen gewoon de vriezer) waarbij je 3 minuten in -85 graden staat. Kortom jullie staan gewoon keihard in de koudste plek op aarde! Echt supergaaf om met je team te doen want het heeft echt alle aspecten van een goede teambuilding ervaring. En het mooie is, je wordt er ook nog eens gezonder en blijer van*!

*Lees hier hoe dat werkt.

 

Teambuildingsessie in de Whole Body Cryotherapie cabines

Bij Dr.Freeze gaan jij en je collega's 3 minuten in een cryocabine van -85c. Je vraagt je natuurlijk af hoe dit voelt? Welnu zeker niet zoals onder een koude douche staan of zoals in de winter met koude snijdende wind in je gezicht. En zeker niet als in een ijswak of ijsbad! Je staat in een cabine met hele droge kou. Je voelt uiteraard dat je in een hele koude ruimte staat maar als je rustig blijft staan en doorademen, dan is het zo voorbij. De operator houdt je bovendien in de gaten en geeft iedere 30 seconden aan hoever je bent.

Wat doet whole body cryotherapie?

Je lichaam blootstellen aan extreme kou om ziektes te bestrijden en de weerstand te verhogen heeft een lange historie. In de jaren '70 werd in Japan de basis gelegd voor wat we nu kennen als Whole Body Cryotherapie. Aanvankelijk werd er gewerkt met stikstofcabines tot in Duitsland nieuwe cabines werden ontwikkeld die met droge lucht werken. Dit is waar wij bij Dr.Freeze ook mee werken.

Whole Body Cryotherapie wordt ingezet bij een brede waaier aan lichamelijke klachten en emotionele stoornissen. Het is bijvoorbeeld effectief bij reumatische aandoeningen, COPD, blessures, stress en depressie. Er komen veel sporters omdat ze sneller herstellen van wedstrijden en training en fitter aan de wedstrijd beginnen. Cryotherapie stimuleert het aanmaken van bruine vetcellen en is ook goed voor je huid door het detox effect. Het herstelt je natuurlijke weerstandsvermogen en helpt je een stuk vitaler te worden. Vrijwel iedereen die 3 minuten in de cabine is geweest voelt meteen meer energie en een positief gevoel. Dit laatste door de verhoogde aanmaak van endorfine en serotonine. Een beter teamuitje kun je niet hebben als het om teambuilding en teamspirit gaat.

Informatie origineel bedrijfsuitje Utrecht bij Dr.Freeze

Kosten teamuitje in Utrecht bij Dr.Freeze

Een teamuitje in Utrecht bij Dr.Freeze kan al vanaf vier medewerkers. Per uur kunnen maximaal 24 mensen in de cabines. Reguliere klanten zullen tussendoor ook gewoon komen dus met een groep van die omvang zal het iets langer duren eer iedereen erin is geweest. Op bepaalde uren en dagdelen is het ook mogelijk om ons centrum te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden.

De kosten bedragen € 19,95 per medewerker. Inbegrepen in het arrangement:

  • Rondleiding Dr.Freeze centrum met uitleg over achtergrond en werking Whole Body Cryotherapie
  • Whole Body Cryotherapie sessie
  • Een lekkere kop ontzurende Alka  thee

Een heel leuk en origneel bedrijfsuitje in Utrecht!

Voor meer informatie of om een reservering te maken, vul je onderstaand formulier in. Geef s.v.p aan met hoeveel mensen je wilt komen, welke datum en welk tijdstip.

Bezoekers origineel bedrijfsuitje Utrecht bij Dr.Freeze

Informatieformulier Bedrijfsuitje Dr.Freeze

    × Heb je een vraag?