fbpx

Raymedy meting bij Dr.Freeze

9 juli 2019
/ / /
Comments Closed

Raymedy meting en behandelingen bij Dr.Freeze

Vanaf 18 juli kun je bij Dr.Freeze jezelf ook door laten meten met Raymedy. Tom de Haan van Vitaalbalans komt dan elke donderdagmiddag metingen doen. Zo’n meting geeft heel veel inzicht in de energiehuishouding van je lichaam, het functioneren van je organen, mogelijke ontstekingen en infecties, vitaminetekorten, het zelfherstellend vermogen en de fysieke en emotionele balans. Uit eerdere metingen van Raymedy onder klanten van Dr.Freeze bleek bijvoorbeeld, dat heel veel van onze klanten (vooral de ondernemers en zeer actieve sporters) overenergie hebben. Daarom werkt de cryocabine heel goed om hun energiehuishouding beter in balans te krijgen.

Raymedy international-logo

Raymedy heeft ook apparatuur om je energiehuishouding zelf te meten en weer in balans te brengen en zo een scala aan lichamelijke problemen en emotionele onbalansen op te lossen. Onderin deze pagina lees je meer over Raymedy.

Kosten en onderdelen van de meting

In de basis worden er twee soorten metingen aangeboden, de Vitaliteitscheck en de Vitaliteitscheck Plus. Deze hebben de volgende onderdelen en kosten:

1. Vitaliteitscheck - kosten €49,-*

  • Meting vitaliteit, regulerende capaciteit, emotionele balans
  • Test van reactie van uw lichaam op diverse voedingssupplementen
  • Indien gewenst test van uw eigen supplementen (max. 5)
  • Mondelinge toelichting testresultaten

2. Vitaliteitscheck Plus - kosten € 89,-*

  • Meting vitaliteit, regulerende capaciteit, emotionele balans
  • Test van reactie van uw lichaam op diverse voedingssupplementen
  • Indien gewenst test van uw eigen supplementen
  • Uitgebreide thermografische scan van behoefte van het lichaam aan vitaminen en mineralen
  • Mondelinge toelichting op de testresultaten

 

 

Raymedy meting

*Indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, dan worden de kosten van het consult door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een doorverwijzing van een arts is niet nodig en de kosten vallen buiten het eigen risico. Informatie hierover kunt u in uw polis opzoeken onder alternatieve geneeswijzen.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Kijk op www.vitaalbalans.nl, bel Tom op 026-3820871 (tussen 18:30 en 19:30 uur) of stuur een email naar t.dehaan@vitaalbalans.nl.

DNA Onderzoek

Een extra service die we met Vitaalbalans gaan bieden is een DNA onderzoek. Door je leefstijl aan te passen op je DNA is de kans op een lang en gezond leven groter. Met Nutri-Gene wordt onderzocht welke voeding het beste bij je genen past. Dit kun je ook gebruiken om af te vallen. De ‘Personal-Gene DNA analyse’ leert je meer over je erfelijke achtergrond op welke ziektebeelden je meer of minder kans hebt dan anderen. Het DNA rapport geeft zelf al gerichte uitslagen en aanbevelingen, zodat je vroegtijdig maatregelen kunt nemen om de ontwikkeling van een eventuele ziekte te kunnen voorkomen. Door dit te combineren met een Raymedy meting, kan Tom van Vitaalbalans concreet meten welke zaken uit je genetische aanleg, daadwerkelijk ook terug te vinden zijn in zijn meting. Op basis via deze meting kan hij de adviezen nog veel concreter maken. Deze kunnen bijvoorbeeld op het gebied van voeding, beweging of mentale rust liggen maar een doorverwijzing naar een specifieke arts (via de huisarts) kan hier ook een resultaat van zijn.

Meer informatie over het DNA-onderzoek vind je op https://www.vitaalbalans.nl/dna-onderzoek.

Achtergrondinformatie Raymedy

Raymedy, voorheen i-Health, is al ruim 25 jaar actief als aanbieder van een bijzondere therapievorm. Deze is gebaseerd op de meridianenleer uit de Oosterse geneeskunde, gecombineerd met westerse meetmethoden en behandeling van energie disbalansen met licht, pulserende elektromagnetische velden en micro-stroom. De basis hiervan is gelegd in het wetenschappelijk programma van de Russische ruimtevaart en door Raymedy doorontwikkeld. De methode van Raymedy brengt je lichaam weer in een balans die de oorspronkelijke, gezonde toestand van je lichaam zo veel mogelijk benadert. Het doel is je organen en lichaamsfuncties weer in harmonie met elkaar te laten samenwerken. Wereldwijd werken honderden therapeuten en artsen met Raymedy apparatuur en behandelmethodiek en zijn zo'n half miljoen mensen behandeld, met een succesfactor van tegen de 95%. Raymedy helpt bij zowel fysieke als emotionele klachten, onder andere prostaat- en overgangsklachten, slaapproblemen, problemen veroorzaakt door onregelmatige diensten, een breed scala aan blessures en het opsporen van stofwisselingsproblemen en vinden van vitaminetekorten.

 

 

Raymedy 4 adviezen

ReadMe en PowerMe

Raymedy heeft dit jaar nieuwe apparatuur op de markt gebracht, waarmee mensen zichzelf kunnen meten en behandelen. Uiteraard met erachter een vangnet van professionele therapeuten. Met de ReadMe pen, een smartphone app en het PowerMe behandelapparaat, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De software van Raymedy laat zien welke functies energie tekort komen, waar de verdeling uit evenwicht is en herstelt dit met de PowerMe. Ook geeft de app tips wat je zelf kunt doen om de balans te verbeteren. Met de Raymedy methode wordt veel breder (holistisch) naar het lichaam gekeken dan in de gangbare geneeskunde. Het laat je bovendien bewust worden van je emoties, geeft je advies over gezonde voeding en beweging. Raymedy therapeuten kunnen je in de therapie ondersteunen en richten zich op het pro-actief bevorderen van je gezondheid.

Meer informatie over Raymedy lees je op www.raymedy.nl