fbpx

Partner: Het Sportlokaal

31 januari 2019
/ / /
Comments Closed

Het Sportlokaal; de meest sympathieke sportschool van Arnhem!

Het Sportlokaal is  een laagdrempelige en gezellige vintage sportschool met een gevarieerd aanbod aan trainingen (inclusief buitenactiviteiten), professionele sportdocenten en fijn publiek.

Terug naar de basis staat bij deze sportschool in Arnhem centraal. Zij bieden een persoonlijk aanbod dat goed aansluit op de vraag van de leden, qua lestijden, activiteiten en kinderopvang. Geen rijen met cardio apparatuur waar je op wordt los gelaten met een fitness schema, maar small group lessen die inspireren, motiveren en stimuleren én waarbij iedereen op zijn eigen niveau wordt gewaardeerd. Een sportschool zonder overbodige luxe, maar met bokszaktraining, crossgym, een Workout of the Day, pilates, yoga, Body Pump en diverse andere trainingen.

  • persoonlijk & professioneel
  • gezellig & ongedwongen
  • goed opgeleide en ervaren trainers
  • small group training

Het Sportlokaal bevindt zich dichtbij het centrum van Arnhem, is makkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Meer over deze leuke sportschool lees je op hun website: https://hetsportlokaal.nl. Je kunt ook een proefles boeken of ga gewoon even kijken bij Het Sportlokaal aan de Velperweg 27 en ervaar het zelf!

Het Sportlokaal Arnhem

× Heb je een vraag?