fbpx

Opening Dr.Freeze Cryotherapie in Arnhem’s Modekwartier.

20 juni 2018
/ / /
Comments Closed
Opening Dr.Freeze cryotherapie in Arnhem

Dr.Freeze feestelijk geopend

Cryotherapie in Arnhem volgen? Dat is nu mogelijk bij Dr.Freeze in het Modekwartier. Na maanden van voorbereiding was het op 9 juni dan eindelijk zover. Tijdens de Nacht van de Mode hebben wij feestelijk ons centrum voor cryotherapie in Arnhem geopend. De opening werd verzorgd door Ine van Burgsteden, die warme woorden sprak over ons nieuwe bedrijf. Cryotherapie in een professionele cabine was hiervoor alleen maar in Amsterdam te mogelijk. Dr.Freeze is daarmee de eerste aanbieder van cryotherapie buiten de randstad. Arnhem is bewust als vestigingsplaats gekozen omdat het een dynamische stad is waar veel ruimte is voor innovatieve bedrijven. Bovendien heerst in Arnhem, met Nationaal Sportcentrum Papendal in de buurt, een echte sportcultuur. Cryotherapie, en dan vooral Whole Body Cryotherapie, helpt sporters sneller te herstellen, beter in conditie te zijn voor de wedstrijd en meer focus en drive te hebben.

Bezoekers DrFreeze
Tayna da Silva

Wat is Cryotherapie?

Cryotherapie geeft je een krachtige lichamelijke reboot omdat je afweersysteem extreem reageert op de -110 ºC in de cryocabine. Blessures herstellen sneller, de huid verjongt, pijnklachten nemen sterk af, je conditie verbetert en je algemene vitaliteit en energie neemt toe. Bij de lage temperatuur wordt de lichaamstemperatuur een paar graden verwarmd. Het bloed gaat sneller stromen, er wordt meer zuurstof opgenomen en er worden zowel enzymen als hormonen aan het bloed toegevoegd. De lichaamscellen zwellen op en stromen vol met vers bloed met al deze goede stoffen. Het lichaam gebruikt zo zijn eigen kracht om lichamelijk herstel te bevorderen op celniveau.

Afvallen met cryotherapie

Cryotherapie zorgt voor een verhoogde vetverbranding omdat het lichaam hard moet werken om weer op temperatuur te komen. Na 1 cryotherapie sessie verbrand je tot maar liefst 700 calorieën. Wij verwachten alleen al vanwege dit bijeffect, veel mensen die willen afvallen, cryotherapie in Arnhem bij Dr.freeze komen volgen. En je gaat er ook nog eens beter uitzien, want cryotherapie is tevens goed voor de huid!

Meer over de werking van cryotherapie lees je op deze pagina. Voor de effecten kun je lezen op de pagina's Prestatie, Schoonheid, Gezondheid en Vitaliteit. De prijzen kun je lezen op de pagina's Prijzen Whole Body Cryotherapie en CryoFaceAir gezichtsbehandelingen.

Ontdek zelf de baten van koutherapie, kom langs voor een proefsessie in ons cryotherapie centrum in Arnhem!

Cryotherapie in Arnhem

Dat cryotherapie in Arnhem aanslaat bleek wel uit het bezoek aan ons centrum in de eerste week. Tientallen mensen kwamen het uitproberen en velen raakten zo enthousiast dat ze meteen een abonnement namen. Onder de bezoekers heel veel (top)sporters maar ook mensen die met een andere drive het kwamen proberen. Cryotherapie helpt bij veel mensen gezondheidsklachten te verminderen en werkt ondersteunend bij revalidatie van een aantal aandoeningen. Veel mensen voelen zich een stuk fitter als ze regelmatig cryotherapie volgen, slapen beter en staan positiever in het leven. Dat laatste onder andere doordat één van de gevolgen van jezelf bloot stellen aan de ultra lage -110 graden temperatuur, maakt dat je hersenen meer endorfine en serotonine vrijmaken.

× Stel je vraag!