fbpx

Ladies Only Freezen!

7 mei 2022
/ / /
Comments Closed
Afbeelding Dr.Freeze Utrecht Ladies Only Thusday

Dr.Freeze Utrecht: dinsdagochtend Ladies Only

We zijn altijd bezig ons aanbod te verbeteren, gericht op de wensen van onze klanten. Daarom introduceren we bij Dr.Freeze Utrecht Ladies Only Freezing op de dinsdagochtend. Van 8:00 tot 12:00 zijn alleen vrouwen welkom om te komen freezen. Er zullen dan ook alleen vrouwen bij ons aan het werk zijn.
Dus ben jij nog nooit komen freezen omdat je er tegenop zag de ruimte of de cabine met mannen te moeten delen terwijl je in sport- of badkleding de cabine in gaat? Dan is dit je kans om nu ook te komen freezen bij Dr.Freeze en zo bijvoorbeeld te werken aan een betere gezondheid, gewichtsvermindering of een mooiere huid!

Ladies Only introductieaanbieding

Wij bieden graag aan iedereen die nog nooit de power van cryo heeft ervaren, de mogelijkheid om er voordelig kennis mee te maken. Daarom kun je eenmalig voor slechts een tientje de cryocabine in. Wil je het meteen twee keer proberen of met een vriendin samen komen? Dan bieden we je twee sessies aan voor slecht €17,50. Kom je samen dan ga je ook samen de cabine in, hoe leuk is dat?

Klik hieronder om de aanbieding direct aan te schaffen in onze webshop.

1x Ladies Only á €9,99 bestellen

2x Ladies Only á €17,50 bestellen

Afbeelding Dr.Freeze Utrecht Ladies Only Kickbox ladies

Meer weten over Whole Body Cryotherapie?

Als je meer wilt weten over whole Body Cryo, lees dan bijvoorbeeld de volgende pagina's:

× Heb je een vraag?