fbpx

Lockdown: wel Whole Body Cryotherapie, geen 30PT en CryoAirFace

14 december 2020
/ / /
Comments Closed
Lockdown header
Vanavond heeft het kabinet middels een toespraak van premier Rutte, een nieuwe brede lockdown afgekondigd. Deze strengere lockdown gaat morgen in en heeft gevolgen voor een aantal activiteiten van Dr.Freeze.
  • Whole Body Cryotherapie: onze cryotherapie heeft sinds deze zomer sectorcode 86919: overige paramedische praktijken. We oefenen ook geen contactberoep uit en zijn alleen op afspraak toegankelijk. Onze cryocabines blijven daarom gewoon open. Nog steeds onder dezelfde regels; 1. reserveren verplicht, 2. niet meer dan twee mensen tegelijk,. 3. mondkapje verplicht, 4. handen ontsmetten bij binnenkomst en 5. 1.5 meter afstand bewaren tot medewerkers en andere cliĆ«nten.
  • 30PT Personal Training: is een contactberoep en zal daarom tijdens de lockdown niet gegeven worden.
  • CryoAirFace gezichtsbehandelingen: beautysalons vallen onder de contactberoepen dus ook deze activiteit staken wij tijdens de lockdown.
We zijn verheugd dat we jullie cryotherapie aan kunnen blijven bieden. Immers een fantastische manier om je immuunsysteem te activeren. Ook voor de mensen die bij ons komen met een aandoening, zoals een vorm van reuma, MS, ALS, COPD, diabetes type 2 en dergelijke, zijn we enorm blij. Alle sporters die naar ons komen om te herstellen en fitter te worden voor de wedstrijd, zien we ook graag terug. Zo komen we samen deze ernstige crisis door!
Afbeelding Gesloten wegens onderhoud

21-12-2020 T/M 27-12-2020 GESLOTEN VOOR GROOT ONDERHOUD

Wel moeten we onze deuren een weekje sluiten voor groot jaarlijks onderhoud. Om iedereen hier toch zo weinig mogelijk last van te laten hebben, hebben we ervoor gekozen om dit onderhoud in zowel Arnhem als Utrecht in de week van kerstmis uit te voeren. Dat is de rustigste week van het jaar met meerdere dagen dat we toch al gesloten zijn.
We zijn dus voor onderhoud gesloten in Arnhem en Utrecht van maandag 21 december tot en met zondag 27 december.
Voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar via de mail of bel je naar je vestiging tijdens openingstijden. De antwoorden op de meeste vragen lees je ook op onze pagina met meest gestelde vragen.
× Heb je een vraag?