fbpx

Minder verkouden en minder griep door cryotherapie

5 november 2019
/ / /
Comments Closed
Afbeelding Minder griep, minder verkouden door cryotherapie.

Minder vatbaar worden voor griep en verkoudheid? Zonder hiervoor een griepprik te nemen of andere farmaceutische middelen in te zetten? Dat kan met whole body cryotherapie! Door regelmatig in de cryocabine te gaan, wordt je afweersysteem enorm geactiveerd. Een actiever afweersysteem bestrijdt virussen sneller en efficiënter, waardoor je minder snel ziek wordt.

Speciaal voor iedereen die zich extra wil weren tegen verkoudheid en griep, hebben wij een winterabonnement. 12 weken lang mag je 1x per week de cryocabine in voor slechts € 49,95 per maand.

Dit speciale winterabonnement kun je in ons centrum aan de balie of online in onze webshop afnemen: http://bit.ly/drfreeze-winterabonnement
Reserveren is niet nodig, maar kijk wel even goed naar onze openingstijden zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Werking cryotherapie tegen griep en verkoudheid

Tijdens een cryotherapiesessie ga je in onze cryocabine die twee ruimtes heeft. In de eerste cabine sta je een halve minuut in -60 ºC. Vervolgens ga je de tweede cabine in waar het -110 ºC is. Zo wordt je huid in 3 minuten op of in de buurt van 5 ºC gebracht.

Bij deze temperatuur sturen receptoren in de huid signalen naar de hersenen, die vervolgens de vaten en haarvaten in de huid vernauwen waardoor toxines vrijkomen die door het bloed worden meegevoerd. Vervolgens worden endorfine en serotonine, enzymen en andere gunstige biochemicaliën in het bloed toegevoegd en wordt er meer zuurstof opgenomen.

Je afweersysteem wordt in hogere staat van paraatheid gebracht, je immuunsysteem wordt versterkt. Je lichaam komt als ware in een supermodus, klaar om te presteren en klaar om aanvallen van buitenaf te bestrijden. Zo hebben griep en verkoudheid minder kans.

Daarom is ons credo: "Empower Yourself".

× Heb je een vraag?