fbpx

Corona maatregelen Dr.Freeze

17 maart 2020
/ / /
Comments Closed
corona virus

Coronamaatregelen Dr.Freeze

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en dienstverlening die je van Dr.Freeze gewend bent.

Met dit bericht willen we al onze klanten op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van jou als klant, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Corona maatregelen 30PT en CryoAirFace

Wij volgen de genomen corona maatregelen en aanbevelingen van zowel het RIVM als de regering nauwgezet op. Dit heeft er allereerst toe geleid dat we per direct zijn gestopt met het aanbieden van 30PT omdat dit niet meer toegestaan is. Ook onze CryoAirFace gezichtsbehandelingen worden niet meer verricht, omdat klant en medewerker zich niet aan de 1.5 meter afstand kunnen houden. Uiteraard blijven vouchers gewoon geldig en 30PT abonnementen worden verlengd met de periode dat het niet aangeboden wordt.

Corona maatregelen cryotherapie

Onze cryocabines blijven voorlopig wel gewoon open en ook de openingstijden blijven zoals ze zijn. We hebben veel klanten die vanwege een aandoening de cryo hard nodig hebben. Bovendien is het natuurlijk goed voor je immuunsysteem wat je toch weer een beetje meer weerstand tegen corona geeft. Wel hebben we een aantal maatregelen genomen in het kader van de richtlijnen van het RIVM om de veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers optimaal te beschermen.

  • Handschoenen en oorwarmers worden slechts 1x gebruikt en dan gewassen. Gooi deze na gebruik s.v.p. in de wasmand bij de cabine.
  • Vaste klanten vragen wij een eigen setje handschoenen en oorwarmers aan te schaffen aan de balie.
  • Wegens schaarste aan mondkapjes vragen we iedereen om je kapje mee naar huis te nemen en de volgende keer weer te gebruiken.
  • We schenken voorlopig geen koffie en thee meer en vragen iedereen om niet aan de balie te blijven hangen.
  • Hou minimaal 1.5 meter afstand tot elkaar en onze medewerkers.
  • Doe in de kleedkamer je mondkapje al op, zodat je bij het de cabine ingaan al beschermd bent als je dichter bij elkaar bent.
  • We laten niet meer dan vier mensen tegelijk binnen. Het kan dus gebeuren dat we je vragen even buiten te wachten tot er een klant naar buiten komt.
  • We maken alle oppervlaktes voortdurend schoon en onze medewerkers wassen voortdurend hun handen.
  • We vragen je niet bij ons langs te komen als je verkouden bent of ook maar enig symptoom van griep vertoont.

Heb je nog vragen? Je bereikt ons het snelst via Whatsapp (Arnhem: 06-3017 3017, Utrecht: 06-8317 5831) of mail (info@drfreeze.nl) tussen 09:00 en 18.00 uur. Op deze nummers kun je ons ook telefonisch bereiken tijdens openingstijden maar het kan zijn dat er niet direct wordt opgenomen omdat we met halve bezetting draaien.

Wij wensen jou en je naasten heel veel sterkte en het allerbeste tijdens deze moeilijke tijden!

Met hartelijke groet,

Els van Velthoven & Sander Vogels

Eigenaren Dr.Freeze