fbpx

Open dag Dr.Freeze Utrecht

6 februari 2020
/ / /
Comments Closed
Opening Dr.Freeze cryotherapie in Utrecht

Drie weken geleden opende Dr.Freeze, centrum voor whole body cryotherapie, personal training, yoga en beauty, haar deuren in Utrecht. Deze geweldige stad was er duidelijk klaar voor want in die drie weken wisten al bijna 400 mensen Dr.Freeze te vinden en boekten zij bijna 1000 sessies. Hieronder veel topsporters, waaronder hockeyers van Kampong en Europese jeugdkampioenen van Central Gym Utrecht. De reacties zijn unaniem positief en enthousiast, de effecten van de -90 graden cryocabine van zijn dan ook meteen te merken. Cryotherapie laat je sneller herstellen van inspanningen en blessures, maakt je fitter en vitaler, helpt bij veel aandoeningen zoals reuma, artrose, diabetes type 2 en COPD, geeft je mentaal een enorme boost door extra vrijgekomen serotonine en endorfine en maakt dat je ook nog beter uitziet!

Uitproberen voor slechts een tientje!

Om nog meer Utrechters kennis te laten maken met onze nieuwe vestiging, organiseert Dr.Freeze Utrecht op zaterdag 15 februari een open dag. Je kunt dan met 50% korting voor slecht €10,- de cryocabines uitproberen en zo zelf ervaren wat een geweldige boost dit geeft. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over whole body cryotherapie.

Ook zijn er de hele dag demonstraties 30PT, personal training in een EMS suit, kun je met 50% korting voor €19,50 een CryoAir gezichtsbehandeling nemen. Je kunt met korting een Raymedy Vitaliteitscheck laten doen en we demonstreren de allernieuwste Raymedy Anti Rimpel behandeling, een primeur in Nederland. Er is voor iedereen een hapje, een drankje en een aardige attentie. Kortom een leuke en boeiende dag waar je veel nieuwe dingen kunt zien en ervaren om jezelf te versterken!

In verband met de capaciteit en planning, moet je jezelf wel even aanmelden via utrecht@drfreeze.nl. Laat even weten met hoeveel mensen je van plan bent te komen.

Foto Enthousiaste vrouw Dr.Freeze Utrecht
Groep in Dr.Freeze Utrecht
foto Dames op bezoek bij Dr.Freeze Utrecht
Foto Hippe gast Dr.Freeze Utrecht

Adres en tijden

Dr.Freeze Utrecht is gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 646, 3555HX in Utrecht. We zitten op de 1e verdieping.
De open dag start om 10:00 en duurt tot 15:00.

Foto Dr.Freeze Utrecht
× Heb je een vraag?