fbpx

Dr.Freeze tot nader order gesloten

18 maart 2020
/ / /
Comments Closed
corona virus

Coronamaatregelen Dr.Freeze

De ontwikkelingen rond het Coronavirus gaan razendsnel, net als de verspreiding van het virus zelf. Gisteren hebben wij je nog bericht dat we voorlopig open blijven voor cryotherapie. Alle kennis en informatie die vandaag tot ons is gekomen, heeft ons tot het inzicht gebracht dat wij niet langer de gezondheid en veiligheid van onze klanten en werknemers kunnen garanderen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit.

De besmettelijkheid van het virus is dermate hoog, dat genomen maatregelen elders toch geen garantie bleken te geven. Het enige wat echt helpt is het uit de weg gaan van al het niet noodzakelijke contact tussen mensen. Tevens vinden wij dat wij als ondernemers onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dienen te nemen. Door te sluiten leveren wij een bijdrage aan de vertraging van de verspreiding van Corona. Dit helpt de druk op de gezondheidszorg af te doen nemen. Daarom hebben we na zorgvuldige overweging besloten om onze vestigingen per direct tot nader order te sluiten.

Alle abonnementen zullen worden 'bevroren' en weer geactiveerd wanneer we weer open gaan. Social Deal vouchers zijn ook verlengd en blijven tot medio juni geldig.

Hou je inbox in de gaten om op te hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het moment dat we weer open gaan. Ook op onze social media kanalen zullen we dingen blijven posten, waaronder tips om jezelf zo gezond mogelijk te houden en je immuunsysteem zo sterk mogelijk.
Heb je nog vragen? Stuur dan een App naar 06-5580 6438 of een mail naar info@drfreeze.nl. Je kunt ook een bericht sturen via onze Facebookpagina en Instagram.

Veel sterkte in deze moeilijke tijden. Zorg goed jezelf en de mensen om je heen. We hopen je zo snel mogelijk in goede gezondheid weer te mogen begroeten in één van onze vestigingen!

Met hartelijke groet,

Els van Velthoven & Sander Vogels
Eigenaren Dr.Freeze