fbpx

Mondkapjesplicht verplicht in openbare ruimtes

16 oktober 2020
/ / /
Comments Closed
Mondkapjesplicht Dr.Freeze

Dragen van mondkapjes bij Dr.Freeze nu al verplicht

We hielden ons hart vast bij de persconferentie afgelopen week. De geruchten waren dat er weer een brede lockdown zou komen. Maar de nieuwe coronamaatregelen geven gelukkig vooralsnog geen reden om onze deuren te sluiten. Je bent dus meer dan welkom zolang de huidige regels niet strenger worden.

Een nieuwe maatregel die wel werd aangekondigd is de mondkapjesplicht. Deze zal voor alle ruimtes met een publieke functie waarschijnlijk in november ingaan, voor een aantal sectoren is het al verplicht. Dit leidt tot de verwarrende situatie dat veel mensen ze al wel dragen en andere mensen nog niet. Er is veel discussie over de effectiviteit van mondkapjes en ze zijn natuurlijk niet fijn om te dragen. Maar in het kader van 'better safe then sorry' gaan wij ze nu bij Dr.Freeze toch al dragen. Hiermee hopen wij ook verdere uitval van personeel te voorkomen.

Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen voor jezelf en ons personeel, vragen we je daarom om vanaf heden meteen bij binnenkomst een mondkapje op te doen. Gelukkig was je hier al aan gewend in onze cabines, nu moet ie alleen even wat eerder op. Ook vragen we je om direct na binnenkomst je handen te desinfecteren met het pompje bij de deur. Allemaal niet leuk maar niet meer kunnen freezen omdat we dicht moeten is nog veel vervelender.

Personeelstekort door verplicht thuis blijven bij ziekteverschijnselen

Net als veel bedrijven worden wij, door de coronamaatregelen van de overheid, geconfronteerd met onderbezetting. Wij moeten ons volledig aan de regels houden en de regel bij verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak, is dat je thuis moet blijven. Met het reguliere griepseizoen in aantocht gebeurd dit nu helaas al regelmatig. Hierdoor kan het zijn dat Dr.Freeze af en toe een dagdeel (ochtend/middag of avond) tijdelijk gesloten is omdat er simpelweg niemand is die kan werken.

We doen ons uiterste beste om dit te voorkomen en daarom vragen we jullie ons hierin te helpen, door mee te werken aan de genomen maatregelen. Wij begrijpen heel goed dat dit voor sommige mensen best veel gevraagd is, daarom zijn we iedereen ook dankbaar voor de medewerking en begrip.

Voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar via de mail of stuur een appje naar 0655806438. We zien je graag snel weer bij Dr.Freeze want een actief immuunsysteem is nog steeds de beste manier om ziek worden te voorkomen!

Corona maatregelen locatie Dr.Freeze
× Heb je een vraag?