fbpx

Partner: Everyday Fit

25 februari 2021
/ / /
Comments Closed
everyday-fit paginaheader

Maak kennis met de THE HEALTH CONCEPT

Met de persoonlijke begeleiding van Everyday Fit behaal jij efficiënt jouw doel. Met ons programma ‘The Health Concept’, het doordachte en bewezen succesvolle loyaliteit programma, kunnen wij je garanderen dat je jou persoonlijke doelstelling gaat behalen. Je behoudt het resultaat zelfs langer. Met jouw commitment en de specialisten van Everyday Fit wordt sporten leuk, effectief en het geeft je energie!

Krachttraining bij EVERYDAY FIT

Bij Everyday Fit begeleiden wij jou persoonlijk en helpen wij je om de vooraf opgestelde doelstellingen te bereiken. Er is altijd een gediplomeerde fitnessinstructeur aanwezig om jou persoonlijk te begeleiden. Deze let onder andere op jouw houding en uitvoering van de oefeningen tijdens het trainen.

E-GYM

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym Cirkel bij Everyday Fit. “Niet goed? Geld Terug!” Garantie.

EVERYDAY FIT Personal Training

Ons hoofddoel als personal trainer is jou gewenste resultaat. Wij motiveren en stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen en jouw grenzen te verleggen. Met personal training ben jij er zeker van dat jouw inspanningen het gewenste resultaat zullen opleveren.

Als personal trainer begeleiden wij jou naar de doelen die we samen opstellen. We starten met een intakegesprek waarin we jou beter willen leren kennen. We kijken naar jouw levensstijl, jouw medische achtergrond, jou sterke en zwakke punten, voeding en de doelen die jij wil behalen. Of het nu gewichtsverlies, spieropbouw of revalidatie is, wij stellen een realistisch programma speciaal op maat voor jou op. Vervolgens plannen we een eerste afspraak om de eerste stap naar het behalen van jouw doelen te zetten. Tijdens deze afspraak doen we een aantal testen waarin we kijken naar jouw conditie, techniek en houding. Dit is belangrijk voor het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema. Met dit trainingsschema gaan wij aan de slag tijdens onze volgende afspraak.

Tijdens iedere training word je persoonlijk door ons begeleid en zullen wij je stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. Je maakt gebruik van alle facetten die bij een traject van personal training horen.

Denk daarbij aan:

TRAININGSPLAN OP MAAT
VOEDINGSPLAN OP MAAT
METEN EN WEGEN
LIFESTYLE COACHING
WHATSAPP CONTACT
FYSIOTHERAPIE

EVERYDAY FIT X-Fitt

X-Fittt is dé Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding.

De GLI is gebouwd op drie pijlers;

▪ Verminderen van energie-inname via gezonde natuurlijke voeding
▪ Verhogen van lichamelijke activiteiten
▪ Eventuele toepassing van psychologische interventies ter ondersteunen van de gedragsverandering 

EVERYDAY FIT fysiotherapie

Bij EVERYDAY FIT kan je gebruik maken van fysiotherapie!  Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Meld je vandaag nog aan bij EVERYDAY-FIT

× Heb je een vraag?