fbpx

Vacature Yogaleraar (m/v) Utrecht

21 november 2019
/ / /
Comments Closed
afbeelding vacature yogaleraar in Utrecht

Vacature yogaleraar in Utrecht

Dr.Freeze opent in december een nieuwe vestiging in Utrecht. Naast Whole Body Cryotherapie bieden we ook andere activiteiten zoals 30PT Personal Training, CryoAir gezichtsbehandelingen, workshops meditatie en ademhaling en yoga. De missie van Dr.Freeze is om mensen op natuurlijke manier in hun eigen kracht te laten komen en zo gezonder, fitter, mentaal weerbaarder en ontspannen te worden.

Voor Dr.Freeze Utrecht hebben wij een vacature yogaleraar (m/v). We zoeken een prettig persoon met minimaal drie jaar ervaring als leraar in Hatha, Ashtanga en Vinyasa (incl. Power) yoga. Ervaring met Qigong is ook mooi meegenomen.

Samen met jou gaan we in goede samenwerking het aanbod aan lessen vormgeven. Unieke combinaties met ons cryocabines zijn mogelijk, waardoor de deelnemers met een betere doorbloeding, soepeler en meer energie aan de les beginnen. In Dr.Freeze Arnhem hebben we zelfs al een hoop enthousiastelingen die eerst de cryocabine in gaan en dan de Bikram les in gaan.

Je kunt als yogaleraar bij Dr.Freeze als ZZP'er aan de slag maar loondienst is ook mogelijk. We zullen starten met een beperkt aantal uren per week maar hopen dit snel uit te bouwen naar een volwaardig yogacentrum.
Interesse in onze vacature yogaleraar? Stuur dan je reactie naar els@drfreeze.nl. Wil je eerst meer informatie dan bel je haar op 06-5580 6438. Een appje sturen mag ook en wordt in de avonduren gewaardeerd!

Locatie Dr.Freeze Utrecht

Dr.Freeze Utrecht wordt gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 646 op de gehele eerste verdieping. Een mooie centrale en goed bereikbare locatie Utrecht, maar liefst 230m2 groot. Momenteel zijn we aan het verbouwen. Voor de yoga creëren we een aparte ruimte van een kleine 40m2 met een sfeervolle Aziatische sfeer. Onze buren in het gebouw en naast ons zijn o.a. Fysio Holland, Medicort fysiotherapie en OCA, Iron House gym en Gezondheidscentrum de Brug met daarin Centrum voor Tandheelkunde, de Zuilense Apotheek, vier huisartspraktijken, een podotherapeut, een huidtherapeute, logopedie en stottercentrum, een diëtiste, acupunctuur kliniek en het Saltro. Helemaal toffe plek dus waar wij ons nu al thuis voelen en we hopen jij als yoga leraar ook!

Dr.Freeze Utrecht

#vacature #yogaleraar #vacature yogaleraar #drfreeze #utrecht