fbpx

Kerstcadeau voor OKA leden

8 december 2019
/ / /
Comments Closed
OKA-ondernemerscontact Arnhem - Dr.Freeze

Kerstcadeau voor alle OKA leden van Dr.Freeze

Steeds meer ondernemers weten Dr.Freeze te vinden. Ondernemers werken meestal keihard, hebben weinig tijd maar blijven graag fit en gezond. Bovendien hebben ze regelmatig last van stress omdat de business natuurlijk niet altijd even soepel loopt. Hoe fijn is het dan dat je na drie minuten in de cryocabine er weer helemaal tegenaan kan? Bovendien heb je minder snel last van verkoudheid en griep, een prettige bijkomstigheid.

Ook de 30PT personal training in EMS pak is populair onder ondernemers. In 30 minuten een work-out doen met het effect van drie uur in de sportschool, past goed bij het ondernemersbestaan. Ondernemers willen graag in-shape blijven. Hoe leuk is het dan dat dit je maar een half uur per week kost?

Dr.Freeze is dit jaar lid geworden van de OKA. Wij vinden het leuk om andere ondernemers te ontmoeten. Je leert leuke en interessante mensen kennen, ziet andere bedrijven van binnen en je kunt bovendien veel leren van elkaar. We hopen natuurlijk ook dat veel van die ondernemers een keer bij Dr.Freeze langskomen. Dan kunnen ze zelf ontdekken wat een gave ervaring de cryocbine is en wat het met je doet. Om zelf  hierin het initiatief te nemen, hebben wij een leuke verassing voor de OKA leden. Dr.Freeze geeft als kerstcadeau aan ieder OKA lid een gratis sessie in de cryocabine cadeau plus een gratis 30PT personal training!

Vouchers hiervoor worden uitgedeeld met de OKA kerstborrel, welke op 16 december bij Robbers en van den Hoogen plaatsvindt. Kom je niet naar de borrel dan kun je een mailtje sturen naar els@drfreeze.nl. Geef aan of je alleen in de cryocabine wilt of ook een 30PT training wilt volgen, dan sturen we je een eVoucher. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen. Voor de cryocabine hoef je geen afspraak te maken, voor de 30PT training wel. Neem een visitekaartje mee zodat we kunnen zien van welke bedrijf je bent.

We hopen je graag te zien op de kerstborrel en bij Dr.Freeze!

Sander & Els

Sander en Els