fbpx

Winteraanbiedingen

15 december 2022
/ / /
Comments Closed

Dr.Freeze Winteraanbiedingen

Het winterseizoen is aangebroken, dat betekent dat je net even wat meer je best moet doen om je afweer op peil te houden. Toch blijkt dat veel mensen in de koude natte maanden juist minder gaan bewegen, minder gezond eten en zelfs meer drinken en eten dan gemiddeld. Natuurlijk geen goed idee als griep, verkoudheid en nu ook Corona op de loer liggen om je uit te schakelen. Daarom is enige actie toch echt geboden, ook al heb je daar h-e-l-e-m-a-a-l geen zin an!

Gelukkig biedt Dr.Freeze uitkomst. Niets helpt je zo snel en makkelijk aan een actiever immuunsysteem dan regelmatig de cryo in te gaan. Je krijgt er ook een flinke dosis energie van én het helpt je aan een positieve mindset door de shot serotonine die je krijgt.

Om je dat laatste steuntje in de rug te geven, hebben we een viertal supervette aanbiedingen voor je. Of je nou een paar keer, iedere week of nog regelmatiger wanneer jij het wilt de cryo in wilt, met onze winteraanbiedingen kan dat met kortingen tot wel 50%. Actiever immuunsysteem, bak energie en weg met die winterblues en dat voor een prikkie, waar wacht je nog op?

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Winterabonnement: 1. uiterlijk tot 21 januari 2022 verkrijgbaar. 2. dient uiterlijk op 30 april gebruikt te zijn.

Acties duren zolang ze in de webshop verkrijgbaar zijn. Wanneer een actie er niet meer in staat kan deze niet meer afgenomen worden.

Cryosessies en strippenkaart zijn 12 maanden geldig vanaf aankoop.