fbpx

Dr.Freeze Utrecht sluit per 1 november definitief haar deuren

10 oktober 2023
/ / /
Comments Closed
Dr.Freeze Utrecht sluit per 1 november definitief haar deuren

Met grote spijt moeten we je het volgende mededelen:

Dr.Freeze Utrecht zal per 1 november de deuren sluiten om bedrijfseconomische redenen.

Onze reis begon vol enthousiasme in 2018 maar we werden geconfronteerd met tal van uitdagingen en tegenslagen die ons nu dwingen om te stoppen. Het is met pijn in ons hart dat we ons mooie bedrijf moeten sluiten en zo een einde aan onze ambitie om mensen te helpen gezonder en gelukkiger te worden door het afweersysteem van het lichaam te versterken.

Natuurlijk viel de coronaperiode ons financieel zwaar. Meteen erna kwam de enorme stijging van de energieprijzen en in het kielzog de algemeen toegenomen kosten. De huur ging in een paar jaar met bijna 20% omhoog. Maar de nekslag gaven de cryocabines zelf, die al vanaf het begin problemen gaven, niet functioneerden zols het hoort en de afgelopen jaren herhaaldelijk defect zijn geraakt. Dit resulteerde in veel uitlval, aanzienlijke reparatiekosten en vaak langdurig maar één functioneerde cabine en veel omzetverlies. Wij kunnen deze kosten niet meer dragen, de bodem is bereikt.

Je kunt nog tot 1 november gebruik maken van de cryocabine. Alle abonnementen zullen worden stopgezet dus er wordt deze maand niets meer afgeschreven. Voor klanten met strippenkaarten: deze credits kunnen nog tot het einde van deze maand worden gebruikt. Helaas kunnen we geen terugbetalingen verwerken. Je mag de credits wel met meer mensen opmaken.

We willen iedereen bedanken voor je begrip en loyaliteit. We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn en we betreuren het dan ook enorm dat we deze beslissing hebben moeten nemen. Onze focus ligt nu op het afronden van onze dienstverlening met de hoogst mogelijke kwaliteit en het bieden van ondersteuning aan degenen die nog credits hebben. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het gebruik van je credits, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via els@drfreeze.nl.

Nogmaals, we danken je hartelijk voor je vertrouwen en steun gedurende de jaren dat we in Utrecht open zijn geweest. Het was een voorrecht om je als onze gewaardeerde klant te hebben.

Met vriendelijke groet, ook namens onze medewerkers,

Team Dr.Freeze BV

× Heb je een vraag?