fbpx

Whole Body Cryotherapie Zomerabonnement

Wat is cryotherapie?

Whole Body Cryotherapie is het bevorderen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam door het frequent kortstondig bloot te stellen aan extreme kou. Cryotherapie geeft energie, werkt pijnstillend, vermindert ontstekingen, bevordert herstel van het lichaam na intensieve inspanning en activeert het afweersysteem. Cryotherapie in de huidige vorm is ontwikkeld in de medische wetenschap op universiteiten in Japan en Duitsland. Langzaam verovert het de wereld, veel beroemdheden gaan vaak in de cryocabine of hebben er zelf eentje. Max Verstappen, Jennifer Aniston, Kevin Hart, Cristiano Ronaldo, Paris Hilton, Conor McGregor en Katy Perry om er een paar te noemen. En jij kunt dit nu zelf ook ervaren, gewoon in Utrecht!

Dr.Freeze-Utrecht-cryocabine-2

Ontdek de kracht van cryo met ons zomerabonnement

Je kunt natuurlijk gewoon een keer de cryocabine komen proberen met een try-out maar dan ervaar je alleen de korte termijn effecten zoals de energieboost. Wil je echt ervaren wat het op lange termijn met je doet, dan raden wij aan om het een wat langere periode te proberen. Blessures herstellen sneller, je prestaties gaan omhoog, je concentratie verbetert, ontstekingen worden minder of gaan weg, emotionele stoornissen balanceren meer uit, je kunt beter slapen...gewoon teveel om op te noemen! En wat is nou lekkerder dan hiermee te starten in de zomer? Daarom hebben we een hele mooie kennismakingsaanbieding:

Zes weken onbeperkt voor €99,95

Dr.Freeze Zomerabonnement

+ 4 x gratis een vriend(in) mee!

freeze-friends

Ja je leest het goed, zes weken onbeperkt in de cryocabine voor €99,95 en dan mag je ook vier keer gratis een introducee meenemen! Misschien wil je partner graag weten waarmee je bezig bent. Of heb je een goede vriend waarmee je sport en die het ook eens uit wil proberen. Of een geïnteresseerde collega. Kunnen gewoon gratis een keer mee. En nu komt de klapper van deze mooie deal: als het jou de eerste keer niet meteen bevalt, krijg je je geld terug en hoef je alleen een try-out voor €10,- af te rekenen!

Drie minuten in de Whole Body Cryotherapie cabine

Bij Dr.Freeze ga je drie minuten in een Whole Body Cryotherapie cabine met temperaturen tot -95 graden. Je bent dan eventjes op de koudste plek op aarde! Een hele effectieve therapievorm die je in Utrecht verder nergens kunt volgen en je zeker veel positieve effecten van zult ondervinden.

Waarvoor gaan mensen in onze cryo cabine?

Whole Body Cryotherapie helpt en ondersteunt bij een breed spectrum aan lichamelijke klachten en emotionele stoornissen zoals reumatische aandoeningen, COPD, blessures, stress en depressie. Sporters hebben we veel baat bij omdat ze sneller herstellen en fitter aan de training en wedstrijd beginnen. Cryotherapie is ook goed voor je huid en helpt je algehele weerstand te verhogen en een stuk vitaler te worden. Vrijwel iedereen die 3 minuten in de cabine is geweest voelt meteen meer energie en een positief gevoel. Hoe geweldig is dit om dit te ervaren?

× Heb je een vraag?