fbpx

Yogatraining voor Professionals

Yogatraining voor professionals

Ben jij ondernemer, directeur of manager die iedere dag weer in een constant veranderende professionele omgeving moet kunnen presteren? Continue deadlines, hoge werkdruk, veeleisende klanten en complexe werkprocessen? Dan hebben wij een heel mooi aanbod voor jou, waar je iedere dag weer je voordeel mee kan doen!

Yogatraining voor Professionals

Bij het werken in een high pressure omgeving liggen stress en burn-out altijd op de loer. Specifiek hiervoor bieden wij een gerichte yogatraining van acht lessen aan op hoog niveau. De training duurt acht weken. In iedere les van anderhalf uur wordt een specifiek thema behandeld, waar je als skilled professional veel baat bij zal hebben in je dagelijkse werk. De thema's van de acht lessen zijn:

 • bewustwording
 • concentratie
 • doorzettingsvermogen
 • leren loslaten
 • matigheid
 • veerkracht
 • zelfbeheersing
 • zelfvertrouwen

Je leert yoga oefeningen die specifiek bij dit thema horen, gecombineerd met het beheersen van je ademhaling. Je krijgt het thema met oefeningen iedere les mee naar huis, zodat je deze kunt oefenen. We vragen je ook om jezelf die week in het kader van het thema te spiegelen. We starten iedere les met een korte reflectie hiervan en gaan dan over op het nieuwe thema.

Extra bijzonder aan onze yoga training voor professionals is dat je voor iedere les, drie minuten de Dr.Freeze cryocabine in gaat. Drie minuten in -85c maakt dat je met meer zuurstof, energie en een dosis endorfine en serotonine de yogatraining in gaat. Je zult de training hierdoor nog intenser ervaren.

Guru

Je yogalerares ('guru' in Sanskriet) is Reshma Gayadin. Deze ervaren yoga lerares is zelf afkomstig uit het zakenleven. Reshma weet als geen ander wat yoga kan bijdragen om jou als professional naar een hoger niveau te brengen.

Kosten

De training kost €399,- voor acht lessen van anderhalf uur. Dit is inclusief acht keer de cryocabine in. Uiteraard is het mogelijk de factuur op je bedrijfsnaam te zetten.

Vervolglessen & uitbreidingen

Als de training is afgelopen, kun je door naar de reguliere yogales in klasverband maar het is ook mogelijk om personal yoga te volgen. Wil je vaker de cryo in, dan kun je met korting een speciaal abonnement afsluiten.

Opgeven voor de training

Middels onderstaand formulier kun je jezelf opgeven voor deze bijzondere en unieke training, volledig afgestemd op higly skilled professionals. Er is plek voor maximaal acht deelnemers. Wacht daarom niet te lang met je opgeven voor de training.

Heb je eerst nog wat vragen over de training? Stuur dan een email naar reshdevi27@gmail.com.

   

  × Heb je een vraag?