fbpx

Origineel bedrijfsuitje Arnhem

Een origineel bedrijfsuitje in Arnhem bij Dr.Freeze

Ben je op zoek naar een echt origineel bedrijfsuitje in Arnhem? Een unieke beleving die geen van je collega's ooit heeft meegemaakt? Iets waar je nog lang over zult praten en leuk is om op social media te delen? Een origineel bedrijfsuitje dat niet lang duurt zodat je ook nog andere dingen kunt gaan doen met z'n allen? En ook nog eens een bedrijfsuitje waar iedereen gezonder en blijer van wordt? Kom dan naar Dr.Freeze en beleef de unieke ervaring van onze -110 graden cryocabine!

 

Origieel Bedrijfsuitje Armnhem bij Dr.Freeze

3 minuten in de Whole Body Cryotherapie cabine

Bij Dr.Freeze ga je drie minuten in onze Whole Body Cryotherapie cabine. Feitelijk ga je eerst een halve minuut in de voorcabine van -60 graden. Vervolgens ga je door naar de tweede cabine van -110 graden en blijf je daar 2.5 minuut. Je bent dan eventjes op de koudste plek op aarde! Behalve bij Dr.Freeze in Arnhem kun je dit alleen in Amsterdam doen. Niet alleen een origineel bedrijfsuitje in Arnhem maar absoluut een unieke beleving die je verder nergens kunt doen!

Waarvoor gaan mensen in onze cryocabine?

Whole Body Cryotherapie helpt en ondersteunt bij een breed spectrum aan lichamelijke klachten en emotionele stoornissen zoals reumatische aandoeningen, COPD, blessures, stress en depressie. Ook sporters hebben er veel baat bij, omdat ze sneller herstellen en fitter aan de training en wedstrijd beginnen. Cryotherapie is tevens goed voor je huid en helpt je algehele weerstand te verhogen en een stuk vitaler te worden. Vrijwel iedereen die drie minuten in de cabine is geweest, voelt meteen meer energie. Je krijgt bovendien een positief gevoel achteraf dor het vrijkomen van het 'gelukshormoon' serotonine. Hoe geweldig is dit om te ervaren?

Informatie origineel bedrijfsuitje Arnhem bij Dr.Freeze

Je kunt voor je bedrijfsuitje bij ons terecht vanaf vier mensen. Er kunnen per uur maximaal 24 mensen in de cabine. Omdat reguliere klanten ook gewoon komen, kan het met een groep van die omvang iets langer duren eer iedereen aan de beurt is geweest. Kom je met een grotere groep dan 20 personen, dan raden wij aan om de groep te splitsen.

Je kunt je bezoek aan Dr.Freeze ook heel leuk combineren met een bezoek aan de leuke unieke design en fashion winkels en ateliers zoals Modeontwerper Engel-Hard, tassenontwerper Heleen van der Meer of delicatessenwinkel Zuijders, Je kunt er ook diverse workshops volgen. Het Modekwartier is één van de meest bijzondere wijken in Nederland!

Bezoekers origineel bedrijfsuitke Armhem bij Dr.Freeze

Medewerkers die niet in de cabine durven of mogen wegens medische redenen?

Bij Dr.Freeze kun je ook een 100% natuurlijke gezichtsbehandeling krijgen met onze CryoAirFace. Verder bieden wij ook Personal Training work-outs in een Electrical Musscle Stimulation pak. Beide ook een unieke ervaring. Medewerkers die niet in de cabine willen of mogen, kunnen dit als alternatief doen terwijl de andere medewerkers in de cryocabine gaan. Zo heeft iedereen toch een unieke ervaring. Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten origineel bedrijfsuitje Arnhem bij Dr.Freeze

De kosten bedragen € 19,95 per medewerker.

Inbegrepen in het arrangement:

 • Rondleiding Dr.Freeze en uitleg over achtergrond en werking Whole Body Cryotherapie
 • Whole Body Cryotherapie sessie
 • 1 heerlijke health drink
 • 1 lekkere caloriearme proteïne bar van Barbells

Een origineel bedrijfsuitje in Arnhem voor een hele nette prijs!

Voor meer informatie of om een reservering te maken, vul je onderstaand formulier in. Geef s.v.p aan met hoeveel mensen je wilt komen, welke datum en welk tijdstip.

 

Informatieformulier Bedrijfsuitje Dr.Freeze

  Container Dr.Freeze Testimonial-1 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
  Testimonial-2 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
  Container Testimonial-3 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
  × Heb je een vraag?