fbpx

Vakantie uitje bij Dr.Freeze Arnhem

Voordelig vakantie uitje: tot bijna 50% korting op de cryocabine!

De vakanties zijn aangebroken dus het is weer tijd om leuke dingen te ondernemen en mooie ervaringen op te doen! Als je een echt uniek en speciaal vakantie uitje wilt meemaken, kom dan naar Dr.Freeze voor een sessie in de cryocabine, de koudste plek op aarde! Onze cabine is -110 graden en geven je een enorme energieboost. En wie weet nog veel meer want extreme kou is heel goed voor heel veel dingen.

We hebben een aantal mooie vakantie-aanbiedingen voor 1, 2, 3 of 4 personen die je hieronder meteen af kunt nemen. Je kunt met twee personen in een cabine. Je mag er vanaf je 16e in, ben je jonger dan moet iemand van 18 of ouder mee de cabine in.  De minimum leeftijd is acht jaar maar dan moet er uiteraard altijd een ouder mee.

Kies je aantal sessies en bestel!

ijsbeer Dr.Freeze

Voordat je komt moet je wel even hier reserveren. Ben je benieuwd hoe een sessie freezen gaat, kijk dan de video's op deze pagina of ervaringen van anderen op onze insta @dr.freeze_utrecht.

Gemiddelde klantbeoordeling: 9.8

Duizenden mensen gingen je voor in het ontdekken van cryotherapie. Honderden daarvan lieten online een beoordeling achter. De gemiddelde beoordeling voor Dr.Freeze is een 9.8. Op school betekent dit gewoon een keiharde 10 op je rapport en daar zijn we waanzinnig trots op!

Dr.Freeze google rating
banner Dr.Freeze groupon rating
banner Dr.Freeze social deal rating
Container Dr.Freeze Testimonial-1 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Testimonial-2 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Container Testimonial-3 Origineel bedrijfsuitje Arnhem

Let op! Lees voor je komt eerst hier ons coronaprotocol! Je moet bijvoorbeeld altijd reserveren.

× Heb je een vraag?