fbpx

Summer bodies are made in winter!

11 december 2018
/ / /
Comments Closed

Waarom je ook in de winter door moet gaan met sporten en cryotherapie

Summer Bodies are made in Winter! Veel mensen hebben de neiging om in de winter passiever te worden. Minder naar buiten, minder sporten en minder bewegen maar wel meer -en zwaarder- eten en drinken. Niet goed voor je gezondheid en je betaalt er later de prijs voor.
Lees hieronder 8 goede redenen om ook in december en januari door te gaan met sport en Whole Body Cryotherapie.

 

summer bodies are made in winter

Summer Bodies are made in Winter, 8 redenen:

1. Weg met die feestdagen kilo's - Wie at niet teveel tijdens de feestdagen van Sinterklaas tot Nieuwjaarsdag? De meesten van ons hebben de neiging om tijdes de feestdagen wat meer te genieten, wat helaas tot extra kilo's kan leiden. Blijf in je routine met consistente trainingen om op gewicht te blijven en je suikerspiegel goed te houden. Plan sessies in je agenda en hou je eraan. Als je tijd nodig hebt, zijn korte, intensieve trainingen beter dan niets, iedere activiteit telt!

2. Geniet onbezorgd - Wetende dat je met het volhouden van je vaste oefeningen en regelmatige verblijf in de cryocabine al die extra calorieën ook weer verbrand, kun je er ook veel onbezorgder van genieten. Weg met dat schuldgevoel!

3. Verbrand meer calorieën - Bonus! Als je buiten in de kou oefent, verbrandt je lichaam meer calorieën om de kerntemperatuur te reguleren, waardoor het de moeite waard is om te kiezen voor een stevige wandeling of te gaan hardlopen. Je kunt wel raden dat door de extreme kou in onze whole body cryotherapie cabine, je ook iedere sessie extra calorieën verbrandt.

4. Versla de winterblues - Met beperkte zonuren nemen depressie en de seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD of winterdepressie) in de winter toe. Miljoenen mensen hebben hier last van. Maar onderzoek toont aan dat beweging je humeur kan helpen verbeteren door de extra aanmaak van serotonine en dopamine, de 'feel-good' endorfines. Ook tijdens iedere sessie in de cryocabine maak je deze hormonen extra aan.

5. Krijg meer energie – In meerdere onderzoeken is aangetoond dat je een deel van de apathie die de winter kan brengen, verbant door regelmatig in beweging te komen en dat de kou hier erg bij helpt.

Van sporten en je verblijf in de cryocabine krijg je meer energie en dat maakt dat je minder apathisch wordt.

6. Slaap beter - Studies tonen aan dat mensen die elke week 150 minuten aan lichaamsbeweging krijgen, aanzienlijk beter slapen en overdag meer alert zijn. Wie heeft dat niet nodig?

7. Boost je immuunsysteem - Consistente trainingen versterken je immuunsysteem. Het volgen van whole body cryotherapie heeft dit effect ook. Samen is het een supercombinatie! Dit is natuurlijk extra belangrijk tijdens het koude griepseizoen. Extra voordeel, als je buiten traint kom je niet in aanraking met de verhoogde concentratie ziektekiemen binnen.

Dr.Freeze balie

 

8. Wees fit en klaar voor de lente en de zomer - Hoewel het nog ver weg lijkt, zul je over een aantal maanden alweer shorts, jurk of rok aantrekken en voor je het weet sta je op het strand. Door jezelf in de winter in vorm te houden, hoef je straks niet zo overdreven aan de gang met sporten en diëten want zie je er nog steeds goed uit!

Doe jezelf daarom een groot plezier en praat jezelf niks aan, gewoon door met sporten en bewegen en gewoon die vriescabine in.
Empower yourself!

Social Deal logo

SUPERAANBIEDING DR.FREEZE

4 X Whole Body Cryotherapie voor 29 Euro!

× Heb je een vraag?