fbpx

Presentatie onderzoek

31 januari 2019
/ / /
Comments Closed

Presentatie onderzoek Raymedy naar Whole Body Cryotherapie

In november vorig jaar hebben wij een bijzonder onderzoek gedaan naar de effecten van Whole Body Cryotherapie. Door de samenwerking met onze partner Raymedy International (www.raymedy.nl), konden wij bij alle deelnemers hun energieniveau meten voor ze in de cryocabine gingen, meteen erna en een half uur erna nog eens. Vervolgens hebben wij een maand later dezelfde personen wederom gemeten.

Zaterdag 9 februari gaan we de resultaten van dit onderzoek presenteren. We nodigen je van harte uit om de presentatie bij te wonen. We kunnen naar aanleiding interessante dingen melden over het effect whole body cryotherapie zoals door ons gemeten. We zullen verder ook aandacht besteden aan de unieke meet- en behandelmethode van Raymedy, wat echt super interessant is. Raymedy bestaat al ruim 20 jaar, er zijn al meer dan een half miljoen mensen mee behandeld en ze komen gewoon uit Arnhem!

De locatie is het theatercafé van Huis van Puck, Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem. Dat is gewoon bij Dr.Freeze in de straat alleen dan een stuk de Klarendalseweg omhoog (net voorbij Sugar Hill). Inloop is 13:00 met koffie en thee, we starten om 13:30 en het duurt tot 15:00.

Laat s.v.p. even weten of je van plan bent te komen middels een mailtje naar sander@drfreeze.nl of via de knop 'gaat' op de evenementpagina op Facebook.

Raymedy meting Els

× Heb je een vraag?