fbpx

Nacht van de Mode en Pinksteren

6 juni 2019
/ / /
Comments Closed

Aangepaste openingstijden en programma

Aanstaande zaterdag 9 juni is de Nacht van de Mode. Er komen dan ruim 10.000 bezoekers naar onze wijk om te genieten van o.a. modeshows, muziekoptredens, productdemonstraties en heerlijk eten en drinken. Aansluitend op Nacht van de mode is het Pinksterweekend. In verband met de Nacht van de Mode en Pinksteren heeft Dr.Freeze aangepaste openingstijden en een aangepast programma.

Wij zijn tijdens de Nacht van de Mode geopend van 17:00 tot 23:00 en dus de reguliere tijden (van 10:00 tot 15:00) gesloten. Wil je de drukte van het evenement ontlopen dan raden we je aan om voor 19:00 te komen. De Klarendalseweg zal afgesloten worden. Kom je met de auto dan is ons advies om ergens in een straat achter ons pand te parkeren. Na 19:00 zal parkeren in de buurt waarschijnlijk lastig worden.

Met Pinksteren zijn we 1e Pinksterdag (zondag) gesloten en tweede Pinksterdag gewoon open op de reguliere tijden.

De Nacht van de Mode heeft voor ons wel iets speciaals. Wij zijn vorige jaar tijdens het event voor het eerst open gegaan. Het evenement is bovendien bedacht door Sander en ook vijf jaar door hem geproduceerd. Daarom hebben we dan een aantal speciale acties.

Tijdens de Nacht van de Mode kunnen bezoekers voor €5,- onze cryocabine proberen, voor €10,- een gezichtsbehandeling van 15 minuten afnemen, je voor €15,- door laten meten met Raymedy en kijken naar 30PT demonstraties. Zoals gezegd is er in de wijk ook van alles te doen dus een heel leuk event om samen met je vrienden of familie te bezoeken en bij ons voordelig kennis te laten maken met de kracht van Whole Body Cryotherapie!

Nacht van de Mode bij Dr.Freeze

Wil je liever een andere dag als het wat rustiger is, voordelig  kennis komen maken met Whole Body Cryotherapie? Kijk dan even op deze pagina voor onze aanbiedingen.

× Stel je vraag!