fbpx

-110 graden Nieuwjaarsduik Arnhem 2019 bij Dr.Freeze

28 december 2018
/ / /
Comments Closed

Kom ook naar de -110 Graden Nieuwjaarsduik Arnhem 2019

Op 1 januari vindt bij Dr.Freeze in Arnhem de -110 Graden Nieuwjaarsduik Arnhem 2019 plaats.

Tussen 14:00 en 17:00 kun je gratis onze unieke cryocabine in en zo het jaar goed beginnen met een frisse start! Door 3 minuten door te brengen in de cryocabine, waar de temperatuur 110 graden onder nul is, ontgift je, maak je extra gelukshormonen aan en krijg je een enorme energieboost! Een betere start na de feestdagen is er niet!

Dus wil je wel eens een echt koude nieuwjaarsduik proberen? Kom dan met nieuwjaar naar Dr.Freeze in Klarendal! Let op, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen -ongeveer 50- dus je moet je van tevoren aanmelden.

Aanmelden voor -110 graden Nieuwjaarsduik Arnhem kan middels een mailtje naar els@drfreeze.nl met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Dr.Freeze is gevestigd aan de Klarendalseweg 72 in Arnhem.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Dr.Freeze Nieuwjaarsduik arnhem 2019

Whole Body Cryotherapie is het bevorderen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam door het frequent kortstondig bloot te stellen aan extreme kou. Dit principe wordt al duizenden jaren toegepast van Japan tot Rusland en de Scandinavische landen, in Nederland kennen we het van Wim Hof (The Iceman) of het dompelbad in de sauna. De droge kou van de cryocabine is goed te doorstaan, zelfs makkelijker dan koud douchen. Lees er meer over! Of maak er kennis mee door mee te doen aan de Dr.Freeze Nieuwjaarsduik Arnhem 2019.

× Heb je een vraag?