Aanbieding Whole Body Cryotherapie

Ontdek zelf hoe goed het werkt!

Whole Body Cryotherapie is het bevorderen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam door het frequent kortstondig bloot te stellen aan extreme kou. Dit principe wordt al duizenden jaren toegepast van Japan tot Rusland en de Scandinavische landen. Cryotherapie geeft energie, werkt pijnstillend, bevordert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en activeert het afweersysteem. De droge kou van de cryocabine is goed te doorstaan, het is veel makkelijker dan koud douchen.

Aanbieding whole body cryotherapie.
Normaal kost een losse sessie €22,50. Ter kennismaking bieden we nu een Try-out voor €10,- of 4 x cryotherapie voor maar €25,-!! Grijp deze kans om zelf te ontdekken hoe fantastisch het werkt. 99% procent van iedereen die het probeert, vindt het een bijzondere en geweldige ervaring en voelt meteen de gunstige effecten. Veel mensen voelen na een paar sessies hun klachten al verminderen, ervaren minder pijn of voelen dat ze meer energie hebben.

 

Whole Body Cryotherapie

3 minuten in de Whole Body Cryotherapie cabine

Bij Dr.Freeze ga je 3 minuten in onze Whole Body Cryotherapie cabine. Feitelijk ga je eerst een halve minuut in de voorcabine van -60 graden. Vervolgens ga je door naar de tweede cabine van -110 graden en blijf je daar 2.5 minuut. Je bent dan eventjes op de koudste plek op aarde! Behalve bij Dr.Freeze in Arnhem kun je dit alleen in Amsterdam doen. Absoluut een unieke beleving die je verder nergens kunt doen!

Container Dr.Freeze Testimonial-1 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Testimonial-2 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Container Testimonial-3 Origineel bedrijfsuitje Arnhem

Waarvoor gaan mensen in onze cryo cabine?

Whole Body Cryotherapie helpt en ondersteunt bij een breed spectrum aan lichamelijke klachten en emotionele stoornissen zoals reumatische aandoeningen, COPD, blessures, stress en depressie. Sporters hebben we veel baat bij omdat ze sneller herstellen en fitter aan de training en wedstrijd beginnen. Cryotherapie is ook goed voor je huid en helpt je algehele weerstand te verhogen en een stuk vitaler te worden. Vrijwel iedereen die 3 minuten in de cabine is geweest voelt meteen meer energie en een positief gevoel. Hoe geweldig is dit om met je medewerkers te ervaren?

Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
× Stel je vraag!