fbpx

Aanbieding Dr.Freeze Utrecht

Heropeningskortingen!

Whole Body Cryotherapie is het bevorderen van het zelfherstellend vermogen van het lichaam door het frequent kortstondig bloot te stellen aan extreme kou. Dit principe wordt al duizenden jaren toegepast van Japan tot Rusland en de Scandinavische landen. Cryotherapie activeert je afweersysteem, geeft je een energieboost, werkt pijnstillend en bevordert het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Wil je minder vatbaar worden voor griep en verkoudheid? Dan is regelmatig de cryocabine in gaan echt aan te raden. Een actiever afweersysteem bestrijdt virussen sneller en efficiënter, waardoor je minder snel ziek wordt.

Normaal kost een losse sessie €19,95. Omdat we superblij zijn dat we weer open mogen zijn, willen we iedereen de kans te geven het eigen immuunsysteem een flinke boost te geven en zich meteen een stuk fitter en energieker te voelen. Daarom hebben we nu een speciale heropeningsactie. Probeer tijdelijk 1x, 2x of 4x onze cryocabine uit met kortingen tot wel 40%! Kies je voordeel en schaf het eenvoudig aan in onze webshop.

Let op! Lees voor je komt eerst hier ons coronaprotocol! Je moet bijvoorbeeld altijd reserveren.
Cryotherapie Dr.Freeze

Vrijwel iedereen die het probeert vindt het een bijzondere en geweldige ervaring en ondervind meteen de gunstige effecten. Veel mensen voelen na een paar sessies hun klachten al verminderen, ervaren minder pijn, hebben merkbaar meer energie en voelen zich een stuk positiever. Klanten geven Dr.Freeze een 9,9 en 100% geeft aan terug te komen. Ontdek het zelf!

3 minuten in de Whole Body Cryotherapie cabine

Bij Dr.Freeze ga je 3 minuten in onze Whole Body Cryotherapie cabine van -85 graden. Een operator monitort bij de cabine of het goed met je gaat en geeft per 30 seconden aan hoever je bent. De droge kou van de cryocabine is goed te doorstaan, het is bijvoorbeeld veel makkelijker dan koud douchen. Mocht je de eerste keer het lastig vinden om alleen in de cabine te gaan, dan gaat er gewoon iemand met je mee. Er kunnen twee mensen tegelijk in onze cryocabine dus je kunt er ook samen met een vriend of vriendin in!

Container Dr.Freeze Testimonial-1 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Testimonial-2 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Container Testimonial-3 Origineel bedrijfsuitje Arnhem

Waarvoor gaan mensen in onze cryo cabine?

Whole Body Cryotherapie helpt en ondersteunt bij een breed spectrum aan lichamelijke klachten en emotionele stoornissen zoals reumatische aandoeningen, COPD, blessures, stress en depressie. Sporters hebben we veel baat bij omdat ze sneller herstellen en fitter aan de training en wedstrijd beginnen. Cryotherapie is ook goed voor je huid en helpt je algehele weerstand te verhogen en een stuk vitaler te worden. Vrijwel iedereen die 3 minuten in de cabine is geweest voelt meteen meer energie en een positief gevoel. Hoe geweldig is dit om met je medewerkers te ervaren?

Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
Aanbieding Whole Body Cryotherapie
× Stel je vraag!