fbpx

1 maand onbeperkt Whole Body Cryotherapie

Wat is cryotherapie?

Whole Body Cryotherapie is het bevorderen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam door het frequent kortstondig bloot te stellen aan extreme kou. Cryotherapie geeft energie, werkt pijnstillend, bevordert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en activeert het afweersysteem. Whole Body Cryotherapie in de huidige vorm is ontwikkeld in de medische wetenschap op universiteiten in Japan en Duitsland. Langzaam verovert het de wereld, veel beroemdheden gaan vaak in de cryocabine of hebben er zelf eentje. Max Verstappen, Jennifer Aniston, Hugh Jackman, Kevin Hart, Cristiano Ronaldo, Novak Djocovic, Usain Bolt, Paris Hilton, Michael Phelps, Conor McGregor, Kobe Bryant en Katy Perry om er een paar te noemen. En jij kunt dit nu zelf ook ervaren, gewoon in Arnhem!

Whole Body Cryotherapie

Ontdek zelf de kracht van cryotherapie.

Je natuurlijk gewoon een keer de cryocabine komen proberen met een Try-out maar dan ervaar je alleen de korte termijn effecten. Wil je echt ervaren wat het op lange termijn met je doet, dan raden wij an om het gewoon een maandje te proberen. Blessures herstellen sneller, je prestaties gaan omhoog, je concentratie verbetert, ontstekingen worden minder of gaan weg, emotionele stoornissen balanceren meer uit, beter slapen...gewoon teveel om op te noemen! Daarom hebben we een hele mooie kennismakingsaanbieding:

1 maand onbeperkt voor €99,-

1 maand onbeperkt banner

+ 4 x gratis een vriend mee!

freeze-friends

Ja je leest het goed, een hele maand onbeperkt in de cryocabine voor €99,- en dan mag je ook iedere week gratis een introducee meenemen! Misschien wil je partner graag weten waarmee je bezig bent. Of heb je een goede vriend waarmee je sport en die het ook eens uit wil proberen. Of een geïnteresseerde collega. Kunnen gewoon gratis een keer mee. En nu komt de klapper van deze mooie deal: als het jou de eerste keer niet meteen bevalt, krijg je je geld terug en hoef je alleen een try-out voor €10,- af te rekenen!

3 minuten in de Whole Body Cryotherapie cabine

Bij Dr.Freeze ga je 3 minuten in onze Whole Body Cryotherapie cabine. Feitelijk ga je eerst een halve minuut in de voorcabine van -60 graden. Vervolgens ga je door naar de tweede cabine van -110 graden en blijf je daar 2.5 minuut. Je bent dan eventjes op de koudste plek op aarde! Behalve bij Dr.Freeze in Arnhem kun je dit alleen in Amsterdam doen. Absoluut een therapievorm die je in het oosten van Nederland verder nergens kunt volgen!

Container Dr.Freeze Testimonial-1 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Testimonial-2 Origineel bedrijfsuitje Arnhem
Container Testimonial-3 Origineel bedrijfsuitje Arnhem

Waarvoor gaan mensen in onze cryo cabine?

Whole Body Cryotherapie helpt en ondersteunt bij een breed spectrum aan lichamelijke klachten en emotionele stoornissen zoals reumatische aandoeningen, COPD, blessures, stress en depressie. Sporters hebben we veel baat bij omdat ze sneller herstellen en fitter aan de training en wedstrijd beginnen. Cryotherapie is ook goed voor je huid en helpt je algehele weerstand te verhogen en een stuk vitaler te worden. Vrijwel iedereen die 3 minuten in de cabine is geweest voelt meteen meer energie en een positief gevoel. Hoe geweldig is dit om met je medewerkers te ervaren?

× Stel je vraag!